Hej!
 
Idag kände jag helt plötsligt för att skriva ett inlägg! Det har hänt mycket sen jag skrev senast, det har varit jul, nyår, jag har börjat plugga och ska nu börja med en ordentlig kost för att få de träningsresultat jag vill ha och nu ska jag hålla detta!
 
Julen och nyår, ja då jobbade jag , jag jobbade i princip hela julen, jag var ledig julafton men annars jobbade jag. Nyår jobbade jag också, just då kändes det tråkigt men när jag sen vaknade upp 1 januari utan baksmälla och sen såg lönekuvertet så kändes det himla bra ;) 
Jag har som sagt även börjat plugga! Jag utbildar mig till undersköterska, det är en ganska kort utbildning, 1,5 år och det är här i Tranås vilket är jättebra då jag kan jobba samtidigt. När den utbildningen är klar så har jag tänkt att jag ska jobba några år och sen kanske utbilda mig vidare, när jag fått tillbaka motivationen. 
 
Idag så gjorde jag mitt första prov i medicin och jag var såååå nervös, till min förvåning så kändes provet relativt lätt och det kändes bra efteråt. När jag kom hem sen så gjorde jag färdigt 2 inlämningar i psykologin och 1 i etiken. Nu har jag sammanlagt 3 inlämningar kvar som ska in nästa vecka och det känns så skönt! Ska förhoppningsvis hinna med det imorgon hade jag tänkt :)
 
Tisdagskväll betyder spinning i min värld och det har jag varit på idag, och det kändes riktigt bra. Det gick ovanligt snabbt och lätt, mycket bra! :D
 
Nu ska jag strax hoppa i sängen , ni får ha det så bra så hörs vi en annan dag!